Grosir Cina Produsén Hotel Anduk ku 100% Katun Disesuaikan Bordir Logo Set of Hand Washcloth Bath

Pedaran pondok:

Bahan tina produk ieu 100% katun, lemes pikeun keuna, lemes sareng elastis. Warna produkna bodas, sareng warna na ogé tiasa disayogikeun pikeun anjeun numutkeun kabutuhan anjeun. Nyerep cai anu saé sareng henteu bau anu aneh, pangaruh beberesih anu saé, aman sareng dipercaya. Harga FOB: US $ 2,00 - 8,50 / Potongan, Min. Jumlah Bahan: 400 Potongan / potongan


Detil Produk

Tanda Produk

Kami ngagaduhan alat produksi anu paling canggih, insinyur anu berpengalaman sareng mumpuni sareng padamel, sistem pangendali kualitas anu dikenal sareng tim penjualan profesional anu ramah pra / saatos penjualan pikeun Grosir China Produsen Hotel Anduk sareng 100% Katun Customized Bordir Logo Set of Hand Washcloth Bath, Kami gaduh suplai barang anu éksténsif sareng hargana mangrupikeun kaunggulan kami. Wilujeng naroskeun ngeunaan produk kami.
Kami gaduh alat produksi anu paling maju, insinyur anu berpengalaman sareng mumpuni sareng padamel, sistem pangendali kualitas anu dikenal sareng tim penjualan profesional anu ramah pra / saatos-penjualan dukungan pikeun China Kapas Anduk sareng Hotel Anduk harga, produk kami utami diekspor ka Asia Tenggara, anu Wétan Tengah, Amérika Kalér sareng Éropa. Kualitas kami pasti dijamin. Upami anjeun resep kana barang kami atanapi hoyong ngabahas tarekat khusus, anjeun kedah ngaraos luncat ngahubungi kami. Kami ngarepkeun ngawangun hubungan bisnis anu suksés sareng palanggan énggal di panjuru dunya dina waktos anu payun.

Panjelasan Produk

Bahan

100% Katun

Ukuranna

80 * 40 cm / 160 * 80 cm

Warna Warna bodas atanapi khusus

Beurat

190g / 800g
MOQ 400 pcs
Sampel Waktos 3 ~ 6 dinten
Muatan Sampel Kami bakal mastikeun biaya sampel saatos anjeun mesen
Waktos pangiriman 10 ~ 40 dinten saatos nampi setoran
Pakét Kantong poli, Kantong anyaman Waterproof, Karton atanapi ngarobih

Kauntungan urang

Jiangsu Pengetahuan Alam Angin Tekstil Co., Ltd didirikeun taun 2000 di Kota Huaian, Propinsi Jiangsu. Perusahaan kami khusus ngahasilkeun sareng ngajual tékstil hotél sareng tékstil bumi diantarana: Set Mandi - anduk mandi, anduk tangan, anduk wajah, alas mandi sareng jubah mandi; Baju ranjang - sprei, sampul duvet, sarung bantal, selimut, selimut, bantal sareng pelindung kasur; Persediaan réstoran - baju méja, serbet, sampul korsi, gorden sareng sajabina.

Fokus kana industri linen hotél ampir 20 taun, kami parantos janten perusahaan terintegrasi Panilitian sareng Pangembangan linen hotél, Desain, Tenun, Pamasaran, Nyeuseuh, Nyéwa, Ngekspor, e-Dagang, Konsultasi sareng Manajemén Investasi Hotel. Perusahaan urang gaduh 980 karyawan sareng pabrik urang ngaliput lega 52,000 méter pasagi. Kapasitas produksi anu kuat tiasa nawiskeun jasa tepat waktos kanggo klien di panjuru dunya sareng kapasitas produksi kami nyaéta: sprei 42,000 set per bulan, bathrobes 20.000 PC per bulan, anduk 200 ton per bulan sareng kaén méja 200,000 méter pasagi per bulan. Ayeuna, urang gaduh spinnery urang sorangan, pabrik anyaman, pabrik ngalelep, pabrik ngaput, pabrik anduk sareng pusat QC propésional. Sistem Kontrol Kualitas anu ketat ngadalikeun unggal aspek produksi, anu tiasa mastikeun kualitas pangsaéna sareng jasa pangsaéna pikeun klien kami.

Dina sistem manajemen ISO9001, ISO14001 sareng OHSAS18001, Jiangsu Natural Wind Co., Ltd parantos ngawangun kerjasama jangka panjang anu stabil sareng seueur kelompok terkenal di bumi sareng luar negeri: Sheraton, Westin, Hilton, Ritz-Carlton, Pullman, The Marriott Hotels & Resor, Kempinski Hotels sareng sajabina.

Detil produk

详情5
详情6
详情3

Warna produk

详情1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  •