TOWEL

  • Wholesale China Manufacturer Hotel Towel with 100% Cotton Customized Embroidered Logo Set of Hand Washcloth Bath

    Grosir Cina Produsén Hotel Anduk ku 100% Katun Disaluyukeun Logo Bordir Set tina Mandi Washcloth Hand

    Bahan tina produk ieu 100% katun, lemes pikeun keuna, lemes sareng elastis. Warna produkna bodas, sareng warna na ogé tiasa disayogikeun pikeun anjeun numutkeun kabutuhan anjeun. Nyerep cai anu saé sareng henteu bau anu aneh, pangaruh beberesih anu saé, aman sareng dipercaya. Harga FOB: US $ 2,00 - 8,50 / Potongan, Min. Jumlah Bahan: 400 Potongan / potongan

  • 100% cotton, durable and customizable embroidery face towel

    100% katun, anduk bordir awét sareng tiasa disesuaikan

    Bahan tina produk ieu 100% katun, lemes pikeun keuna, lemes sareng elastis. Warna produkna bodas, sareng warna na ogé tiasa disayogikeun pikeun anjeun numutkeun kabutuhan anjeun. Nyerep cai anu saé sareng henteu bau anu aneh, pangaruh beberesih anu saé, aman sareng tiasa dipercaya.

  • Towel specifications

    Spésifikasi anduk

    Anduk raray: 32 * 32cm 50g / 55g / 60g 35 * 35cm60g / 65g / 70g
    Kisaran harga bodas: 0,29 $ ~ 0.79 $ Harga unggal produk kedah turun naek, sareng anduk anu dicét dina warna sareng logo sanésna bakal hargana 0,5 $ / potongan
    Warna, ukuran, sareng beurat dina atribut kalebet kustomisasi: ukuran khusus / disesuaikan kami

  • Comfortable Cotton Cheap Bath Towels Towel Set

    Katun Nyaman Mandi Murah anduk Set

    1. Sadaya produk 100% katun. Jumlah benang pikeun anduk mandi sareng anduk wajah umumna 16s, sareng jumlah benang pikeun anduk lantai nyaéta 32an / 2 atanapi 21s / 2. Punten perhatoskeun nalika ngirim produk.
    Paket jero normalna nyaéta kantong poli, sareng bungkus luarna nyaéta anyaman kantong atanapi karton. Adat istiadat

  • Towels of regular size and weight

    Anduk ukuran biasa sareng beurat

    Kertas anduk: 35 * 70cm 140g / 150g 35 * 75cm150g / 160g
    40 * 70cm 160g / 180g 45 * 75cm 160g / 180g / 200g
    Kisaran harga bodas: 0,59 $ ~ 1,39 $ Harga unggal produk bakal turun naek, sareng anduk anu dicét dina warna sareng logo sanésna hargana 0,5 $ / potongan
    Warna, ukuran, sareng beurat dina atrib

  • CHINA PRODUCTS HOME DECORATION 100% NATURAL COTTON BRIGHTLY COLORED TOWELS

    PRODUK CINA RUMAH HIAS 100% COTTI ALAM TOWELS BERWarna CANTIK

    Bahan tina produk ieu 100% katun, lemes pikeun keuna, lemes sareng elastis. Warna produkna bodas, sareng warna na ogé tiasa disayogikeun pikeun anjeun numutkeun kabutuhan anjeun. Nyerep cai anu saé sareng henteu bau anu aneh, pangaruh beberesih anu saé, aman sareng tiasa dipercaya.

  • Supply OEM China 100% Cotton luxury Bath Hand Face Towel

    Pasokan OEM Cina 100% Katun méwah Mandi Hand Wajah Handuk

    Ukuran: 78 * 35 cm, 140 * 80 cm atanapi ukuran khusus
    Kisaran harga : 1,8-8,4 $
    Warna, ukuran, sareng beurat dina atribut kalebet kustomisasi: ukuran khusus

    Urang ogé tiasa masihan anjeun conto