Tikar mandi lemes sareng raoseun raoseun

Pedaran pondok:

Anduk ukuran biasa sareng beurat
45 * 75cm 350g / 400g 50 * 80cm 350g / 400g / 450g
Conto gambar
Kisaran harga bodas: 1,99 $ ~ 2.99 $ per harga p


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran Singkat: Hotel Mandi Mat 100% katun 21s / 2 ukuran khusus atanapi logo embroidey
Awét sareng tiasa diseuseuh

Detil Gancang
Logo Syarat Mésér
Ukuranna 45 * 75cm, 50 * 80cm atanapi ukuran khusus
Beurat 350g, 400g, 450g atanapi beurat ngarobih
Warna Warna Disaluyukeun
MOQ 300 pcs
tempat asalna jiangsu, Cina
Pamakéan Kamar Mandi

Bahan alus teuing

Bath mat (3)

Bath mat (3)

Bath mat (3)

Katun 100%
Kagungan kamampuan kuat nyerep Uap tina mat katun murni, pikeun maksimalkeun nyerep Uap, éta kusabab serat katun anduk katun murni gaduh imbibisi cai anu kuat, bahkan dina kaayaan normal, serat katun murni tiasa nyerep uap cai dina hawa, kusabab ieu, anduk katun murni dina kontak fisik sareng jalma tiasa masihan jalma raoseun pisan.

Résistansi tahan
Susunan tékstur anu saé, henteu ngan ukur éndah, tapi ogé nyegah anjeun nyelip dina kamar mandi, pikeun mastikeun kasalametan anjeun. Pola tiasa ngarobih sesuai sareng karesep anjeun.

Panjelasan Produk

MATS kamar mandi urang tiasa disesuaikan dina warna, ukuran sareng beurat anjeun nyalira. Anjeun tiasa nambihan logo anjeun nyalira. Tikar kamar mandi utamina dianggo di kamar mandi, bak mandi, toilet sareng tempat sanésna, kalayan pangaruh anti-selip anu saé. Tikar lantai di kamar mandi atanapi wc. Tujuanana nyaéta pikeun nyegah jalma murag tina kaayaan leueur. Seueur jalma mikir yén kamar mandi ngan ukur ngagolérkeun téhel keramik anu leueur, batu tiasa tahan cai, nyegah leueur, saleresna payun, nyatana seueur ubin lantai sanés leres-leres nyegah pangaruh leueur, sakali saatos ubin keramik dina cai, bakal turunna seukeut dina koefisien gesekan, gampang dieunakeun, janten kanggo milih bahan antiskid lantai kamar mandi, mat mandi leres-leres pilihan anu pangsaéna. Mandi anti slip slip tiasa gaduh pangaruh anti slip hébat, nempatkeun mat anti slip slip di kamar mandi tiasa mastikeun kasalametan anjeun teguh, henteu sieun dieunakeun. Hususna pikeun sepuh atanapi kulawarga barudak, pamandian khusus "anti slip slip" langkung penting.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •