Pasokan OEM Cina 100% Katun méwah Mandi Hand Wajah Handuk

Pedaran pondok:

Ukuran: 78 * 35 cm, 140 * 80 cm atanapi ukuran khusus
Kisaran harga : 1,8-8,4 $
Warna, ukuran, sareng beurat dina atribut kalebet kustomisasi: ukuran khusus

Urang ogé tiasa masihan anjeun conto


Detil Produk

Tanda Produk

Impor lawon impor, kentel mengembang, nyerep cai kuat, bisa dicuci. Ngadopsi prosés seaming standar hotél, jarum sareng kapadetan benang lemes sareng mulus, henteu gampang diruksak. Kalayan sulaman anu saé sareng elegan, urang ogé tiasa ngaropea logo sorangan pikeun anjeun.

Langkung warna pikeun anjeun milih

 

Pedaran Singkat: Hotel Mandi Handuk 100% katun, ukuran disesuaikan atanapi logo embroidey
Awét sareng tiasa diseuseuh

Detil Gancang
Logo Syarat Mésér
Ukuranna 78 * 35cm, 140 * 80cm atanapi ukuran khusus
Beurat 145g, 600g, atanapi beurat ngarobih
Warna Warna Disaluyukeun
MOQ 300 pcs
tempat asalna jiangsu, Cina
Pamakéan Kamar Mandi

Bahan alus teuing

Katun 100%
Gaduh kamampuan kuat nyerep Uap tina katun, pikeun maksimalkeun nyerep Uap, éta kusabab serat gaduh imbibition cai kuat, sanajan dina kaayaan normal, serat tiasa nyerep uap cai dina hawa。

Panjelasan Produk

Pikeun sacara konsistén ningkatkeun cara manajemén ku aturan "tulus, agamana anu hebat sareng kualitas luhur mangrupikeun dasar pangwangunan bisnis", urang sacara éksténsif nyerep inti barang anu aya hubunganana sacara internasional, sareng teras-terasan kéngingkeun dagangan énggal pikeun nyumponan kabutuhan anu mésér pikeun Hot-jual Cina anduk Mandi Warni Anyar, Urang ngan ukur henteu ngan ukur nganteurkeun kualitas luhur ka anu balanja urang, tapi anu langkung penting nyaéta panyadia pangageungna sareng harga jual anu agrésif.

Jual anduk Mandi Cina anu ngajual panas, anduk Yoga, Kami nampi kasempetan pikeun ngalakukeun bisnis sareng anjeun sareng ngarep-ngarep kabagjaan ngalampirkeun detail barang kami. Kualitas alus teuing, harga kalapa, pangiriman tepat waktu sareng layanan diandelkeun tiasa dijamin. Pikeun langkung seueur naros anjeun anjeun kedah ulah ragu ngahubungi kami.

1
4
3
2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  •