Panutup quilt

Pedaran pondok:

Ukuran: tunggal, ganda, ratu, raja, raja makan siang atanapi ukuran khusus
Kisaran harga: bodas 12.9 ~ 18.9 $ / pcs, dyeing 15.9 ~ 37.9 $ / pcs,
Numutkeun kana warna sareng sulaman, ningkatkeun harga ku 1 ~ 2 $, hargana turun-naek
Warna, ukuran, sareng beurat dina atribut kalebet kustomisasi: ukuran khusus / customi


Detil Produk

Tanda Produk

Lawon : 40an 100% katun lawon tahan bantal , breathable , mulus ngeusian : microfiber kawas down feeling , kalayan alus élastisitas Desain : comforter microfiber quilted tetep gaya haneut : 150gsm sareng 450gsm kanggo usum panas atanapi usum salju

Detil Gancang
Ngaran Produk Duvet Microfiber
Barang microfiber
Lawon luar handap lawon buktina
Ukuranna tunggal, ganda, ratu, raja, raja dahar peuting atanapi ukuran khusus
MOQ 100 PCS
Warna Warna Disaluyukeun
Pamakéan Hotél Bumi
Ngepak Syarat Anu Mésér

Panjelasan Produk

1. Délvet ngagaduhan perméabilitas hawa anu luhur, duktilitas anu kuat, eusi handapna handap, sareng ngagaduhan ciri anu hampang, lemes sareng lemes. Pikeun kasur tina jilid anu sami, beurat bersih duvet langkung ringan, sakitar 1/3 tina selimut sutra sareng 1/2 tina selimut wol.
2. duvet ngagaduhan perméabilitas hawa anu nyaman, sipat ngaleupaskeun Uap anu kuat, henteu aglomerat, sareng ngagaduhan ciri anu hadé tina nyerep Uap sareng émisi anu henteu dipiboga ku bahan anu tiis sareng haneut anu sanés. Disebut "kasur napas".
3. Délvet nyaéta kokoh sareng awét. Sacara umum, duvet tiasa dianggo mangtaun-taun. Dina panerapan normal, upami anjeun merhatoskeun supados henteu diteukteuk ku objék anu seukeut, anjeun henteu kedah langsung kakeunaan panonpoé, sareng anjeun tiasa ngajaga ciri-ciri jaket handap ku nempatkeunana di daérah anu berventilasi alami janten garing.
detil produk
Ingetan haneut anu saé: Naha dina hal matérial atanapi kahaneutan, microfiber raoseun lemes pisan, sareng lemes sareng langsing sapertos alami, kalayan raos sareng kahaneutan anu hadé. Bahan selimut anu didamel tina microfiber raoseun, éndah, haneut, dihirup, sareng ngagaduhan drape anu sampurna.

Hotel Microfiber Duvet(1)

Hotel Microfiber Duvet(1)

Hotel Microfiber Duvet(1)

Lemes: Bahan selimut microfiber ngagaduhan raos anu raos, seratna moal silih sambung saatos nganggo jangka panjang, sareng tetep ngajaga kaabisan anu hadé. Distribusi permukaan langkung saé, masihan sinar hérang sapertos sutra, sareng nyerep kalembaban anu saé sareng disipasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •