PANUTUP QUILT

Pedaran pondok:

Ukuran: tunggal, ganda, ratu, raja, raja dahar peuting atanapi ukuran khusus Kisaran harga: bodas 12.9 ~ 18.9 $ / pcs, pewarnaan 15.9 ~ 37.9 $ / pcs, Numutkeun kana warna sareng sulamanna, naékkeun harga ku 1 ~ 2 $, hargana turun-naek Warna, ukuran, sareng beurat dina atribut kalebet kustomisasi: ukuran khusus ..

Lawon40an 100% katun lawon handapnapaslancar ngeusianmicrofiber kawas perasaan handapkalayan Desain élastisitas anu saécomforter microfiber quilted tetep haneut Style150gsm sareng 450gsm kanggo usum panas atanapi usum salju


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Gancang
Ngaran Produk Panutup quilt
Barang microfiber
Lawon luar handap lawon buktina
Ukuranna tunggal, ganda, ratu, raja, raja dahar peuting atanapi ukuran khusus
MOQ 200 pcs
Warna Warna Disaluyukeun
Pamakéan Hotél Bumi
Ngepak Syarat Anu Mésér

Detil produk

1. Délvet ngagaduhan perméabilitas hawa anu luhur, duktilitas anu kuat, eusi handapna luhur, sareng ngagaduhan ciri anu hampang, lemes sareng lemes. Pikeun kasur tina jilid anu sami, beurat bersih duvet langkung ringan, sakitar 1/3 tina selimut sutra sareng 1/2 tina selimut wol.
2. duvet ngagaduhan perméabilitas hawa anu nyaman, sipat ngaleupaskeun Uap anu kuat, henteu aglomerat, sareng ngagaduhan ciri anu hadé tina nyerep Uap sareng émisi anu henteu dipiboga ku bahan anu tiis sareng haneut anu sanés. Disebut "kasur napas".
3. Délvet nyaéta kokoh sareng awét. Sacara umum, duvet tiasa dianggo mangtaun-taun. Dina panerapan normal, upami anjeun merhatoskeun supados henteu diteukteuk ku objék anu seukeut, anjeun henteu kedah langsung kakeunaan panonpoé, sareng anjeun tiasa ngajaga ciri-ciri jaket handap ku nempatkeunana di daérah anu berventilasi alami janten garing.

QUILT COVER (2) QUILT COVER (3)

4 Kauntungannana Quilts Turun
1. Délvet ngagaduhan ciri pelestarian kahaneutan anu luhur, élastisitas anu kuat, porositas tinggi, beurat enteng, lemes sareng sajabina. Pikeun ukuran anu sami, duvet mangrupikeun lampu paling ringan, sakitar 1/3 quilt, 1/2 wol quilt.
2. Délvet ngagaduhan perméabilitas hawa anu saé sareng kagaringan, kalembaban anu luhur, henteu kaku. Éta ngagaduhan bahan insulasi sanés henteu ngagaduhan hibroskopisitas sareng divergénsi anu saé.
3. Duvets awét. Délvet biasana tiasa langkung ti 30 taun. Nalika dianggo dina waktos anu biasa, salami anjeun merhatoskeun supados henteu diteukteukan dina titik anu seukeut, entong langsung ngalaan diri ka panonpoé, sareng rutin garing di tempat anu berventilasi pikeun ngajaga kinerja munculna.
4. Duvet cocog pikeun nyegah hipertensi, rematik sareng rematik. Délvet mangrupikeun anu paling lemes tina sadaya barang bobo sareng pasién tiasa nganggo éta tanpa setrés. Éta ogé tiasa tembus kana beueus, sahingga awak ngaluarkeun cai, sahingga awak garing, henteu kaserang rematik, rematik.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •