Produk

  • Wholesale China Manufacturer Hotel Towel with 100% Cotton Customized Embroidered Logo Set of Hand Washcloth Bath

    Grosir Cina Produsén Hotel Anduk ku 100% Katun Disaluyukeun Logo Bordir Set tina Mandi Washcloth Hand

    Bahan tina produk ieu 100% katun, lemes pikeun keuna, lemes sareng elastis. Warna produkna bodas, sareng warna na ogé tiasa disayogikeun pikeun anjeun numutkeun kabutuhan anjeun. Nyerep cai anu saé sareng henteu bau anu aneh, pangaruh beberesih anu saé, aman sareng dipercaya. Harga FOB: US $ 2,00 - 8,50 / Potongan, Min. Jumlah Bahan: 400 Potongan / potongan

  • Down pillow

    Bantal handap

    Ukuran: 40 * 70cm 45 * 75cm 50 * 80cm 50 * 85cm atanapi ukuran khusus
    Beurat: 900g ~ 1350g atanapi beurat khusus
    Kisaran bantal microfiber 4,90 ~ 6.40 $ / pcs
    Ngeusian microfiber, lawon luar handap lawon buktina
    Ukuran sareng beurat kalebet kustomisasi: ukuran khusus / beurat khusus / warna khusus
    MOQ 300 pcs

  • Luxury hotel microfiber pillow

    Bantal microfiber hotél méwah

    Fitur: lawon: 100% Katun 233TC ngeusian: 1.33D micofiber Desain gussét pitur modis sareng méwah gaya Jahitan dobel sareng piping nguatkeun bantal Microfiber handap-alternatip ngajantenkeun anjeun bobo dina awan lemesna Detil Gancang nami produk Microfiber bantal ngeusian Bahan microfiber Outer lawon down proof proof Color Customized Color Size 40 * 70cm 45 * 75cm 50 * 80cm 50 * 85cm atanapi ukuran ukuran ngarobih 900g ~ 1350g atanapi beurat ngarobih MOQ 300 pcs ...
  • Pillow case

    Kasus bantal

    Ukuran: 53 * 83cm 58 * 88cm 63 * 93cm 63 * 98cm atanapi ukuran khusus
    Bergambar
    Harga kisaran bodas 1,49 ~ 3.09 $ / pcs, dicelup 1,89 ~ 6,98 $ / pcs
    Numutkeun kana warna sareng sulaman, ningkatkeun harga ku 1 ~ 2 $, hargana turun-naek
    Warna, ukuran, sareng beurat dina atribut kalebet kustomisasi: ukuran khusus / disesuaikan

  • Four-piece suit

    Gugatan opat sapotong

    Ukuran: tunggal, ganda, ratu, raja, raja makan siang atanapi ukuran khusus
    Kisaran harga : bodas 15,99 ~ 35,99 $ / sét
    dicelup 19.99 ~ 46.99 $ / set,
    Numutkeun kana warna sareng sulaman, ningkatkeun harga ku 1 ~ 2 $, hargana turun-naek
    Warna, ukuran, sareng beurat dina atribut kalebet kustomisasi: ukuran khusus / cu

  • Bed sheet

    Sepré

    Ukuran: tunggal, ganda, ratu, raja, raja makan siang atanapi ukuran khusus
    Kisaran harga bodas 4,99 $ ~ 10.99 $ / pcs, dicelup 6,99 $ ~ 19.99 $ / pcs,
    Numutkeun kana warna sareng sulaman, ningkatkeun harga ku 1 ~ 2 $, hargana turun-naek
    Warna, ukuran, sareng beurat dina atribut kalebet kustomisasi: ukuran khusus /

  • Quilt cover

    Panutup quilt

    Ukuran: tunggal, ganda, ratu, raja, raja makan siang atanapi ukuran khusus
    Kisaran harga: bodas 12.9 ~ 18.9 $ / pcs, dyeing 15.9 ~ 37.9 $ / pcs,
    Numutkeun kana warna sareng sulaman, ningkatkeun harga ku 1 ~ 2 $, hargana turun-naek
    Warna, ukuran, sareng beurat dina atribut kalebet kustomisasi: ukuran khusus / customi

  • The bath mat is soft and feels good

    Tikar mandi lemes sareng raoseun raoseun

    Anduk ukuran biasa sareng beurat
    45 * 75cm 350g / 400g 50 * 80cm 350g / 400g / 450g
    Conto gambar
    Kisaran harga bodas: 1,99 $ ~ 2.99 $ per harga p

  • 100% cotton, durable and customizable embroidery face towel

    100% katun, anduk bordir awét sareng tiasa disesuaikan

    Bahan tina produk ieu 100% katun, lemes pikeun keuna, lemes sareng elastis. Warna produkna bodas, sareng warna na ogé tiasa disayogikeun pikeun anjeun numutkeun kabutuhan anjeun. Nyerep cai anu saé sareng henteu bau anu aneh, pangaruh beberesih anu saé, aman sareng tiasa dipercaya.

  • China products home decoration 100% natural cotton brightly colored towels

    Produk Cina hiasan bumi 100% katun alami anduk warna cerah

    Bahan tina produk ieu 100% katun, lemes pikeun keuna, lemes sareng elastis. Warna produkna bodas, sareng warna na ogé tiasa disayogikeun pikeun anjeun numutkeun kabutuhan anjeun. Nyerep cai anu saé sareng henteu bau anu aneh, pangaruh beberesih anu saé, aman sareng tiasa dipercaya.

  • Men’s and women’s bath towels are pure cotton soft and comfortable

    Anduk mandi lalaki sareng awéwé téh katun murni lemes sareng raoseun

    Ukuran biasa sareng beurat anduk mandi
    Anduk mandi: 70 * 140 500g / 550g 75 * 150cm 550g / 600g 80 * 150cm 600g / 650g
    Conto gambar
    Kisaran harga bodas: 1,99 $ ~ 3.99 $ Harga unggal produk bakal turun naek, sareng anduk anu dicét dina warna sareng logo sanésna hargana 0,5 $
    Warna, ukuran, sareng beurat dina atribut

  • Towel specifications

    Spésifikasi anduk

    Anduk raray: 32 * 32cm 50g / 55g / 60g 35 * 35cm60g / 65g / 70g
    Kisaran harga bodas: 0,29 $ ~ 0.79 $ Harga unggal produk kedah turun naek, sareng anduk anu dicét dina warna sareng logo sanésna bakal hargana 0,5 $ / potongan
    Warna, ukuran, sareng beurat dina atribut kalebet kustomisasi: ukuran khusus / disesuaikan kami

123 Teras> >> Halaman 1/3