Bantal

  • Down pillow

    Bantal handap

    Ukuran: 40 * 70cm 45 * 75cm 50 * 80cm 50 * 85cm atanapi ukuran khusus
    Beurat: 900g ~ 1350g atanapi beurat khusus
    Kisaran bantal microfiber 4,90 ~ 6.40 $ / pcs
    Ngeusian microfiber, lawon luar handap lawon buktina
    Ukuran sareng beurat kalebet kustomisasi: ukuran khusus / beurat khusus / warna khusus
    MOQ 300 pcs

  • Luxury hotel microfiber pillow

    Bantal microfiber hotél méwah

    Fitur: lawon: 100% Katun 233TC ngeusian: 1.33D micofiber Desain gussét pitur modis sareng méwah gaya Jahitan dobel sareng piping nguatkeun bantal Microfiber handap-alternatip ngajantenkeun anjeun bobo dina awan lemesna Detil Gancang nami produk Microfiber bantal ngeusian Bahan microfiber Outer lawon down proof proof Color Customized Color Size 40 * 70cm 45 * 75cm 50 * 80cm 50 * 85cm atanapi ukuran ukuran ngarobih 900g ~ 1350g atanapi beurat ngarobih MOQ 300 pcs ...