Kasus bantal

Pedaran pondok:

Ukuran: 53 * 83cm 58 * 88cm 63 * 93cm 63 * 98cm atanapi ukuran khusus
Bergambar
Harga kisaran bodas 1,49 ~ 3.09 $ / pcs, dicelup 1,89 ~ 6,98 $ / pcs
Numutkeun kana warna sareng sulaman, ningkatkeun harga ku 1 ~ 2 $, hargana turun-naek
Warna, ukuran, sareng beurat dina atribut kalebet kustomisasi: ukuran khusus / disesuaikan


Detil Produk

Tanda Produk

The 300 Thread Count bantal palsu ti Hotel Collection nganggo lawon katun lemes, méwah janten pilihan anu hadé pikeun ngamutahirkeun hiasan kamar anjeun. Unggal palsu dijual individual Dimensi: 20 "x 36" Lawon: 100 katun Oxford desain Bordir logo Mesin nyeuseuh.

Detil Gancang
Ngaran Produk Kasus bantal
tempat asalna jiangsu, Cina
Warna Warna anu dikustomisasi
Ukuranna 53 * 83cm 58 * 88cm 63 * 93cm 63 * 98cm atanapi ukuran khusus
MOQ 300 pcs
Logo Logo ngarobih
Pamakéan Hotél Bumi
Lawon 100% Lawon Katun

Panjelasan Produk

Pillow case (1)

Pillow case (1)

Pillow case (1)

Kauntungannana lawon katun murni: nyerep uap anu alus, tahan panas anu hadé, résistansi basa anu saé, pelestarian kahaneutan anu saé, alami henteu stimulasi, antistatik.

Lawon katun murni mangrupikeun lawon klasik anu dihasilkeun ku prosés tékstil kalayan katun salaku bahan baku. Jinis lawon ieu ngagaduhan seueur kaunggulan sapertos nyerep uap anu saé, ingetan haneut anu saé, tahan panas anu saé sareng résistansi basa anu saé. Sarung bantal caket kana kulit rai, janten disarankeun urang milih bahan katun lemes kanggo bobo langkung raoseun. Dina waktos anu sami anjeun tiasa milih prosés percetakan sareng dyeing aktif tina lawon katun murni, henteu ngan ukur warna langkung jenuh, sareng nyeuseuh panjang moal luntur.

Métode ngabersihkeun

Sapertos ampir sadaya tékstil énggal, kasus bantal katun tetep disarankeun dikumbah sateuacan dianggo. Disarankeun ngumbah aranjeunna dina cai tiis nganggo cai sabun atanapi detérjen binatu nétral. Ati-ati ulah lami ngaleos, tong nganggo pemutih, sareng ngumbah warna poék sareng lampu nyalira.
Ayeuna, urang gaduh pabrik spinnery nyalira, pabrik anyaman, pabrik pewarna, pabrik jahit, pabrik anduk sareng pusat QC anu propésional. Sistem Kontrol Kualitas anu ketat ngadalikeun unggal aspek produksi, anu tiasa mastikeun kualitas pangsaéna sareng jasa pangsaéna pikeun klien kami. Kami gaduh dilayanan seueur hotél bintang lima sareng gaduh reputasi anu saé pikeun kualitas produk kami. Ayeuna, wilujeng mésér atanapi produk borongan sareng pabrik urang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •