Kawih anduk

Aya sababaraha kabagjaan leutik dina kahirupan anu teu tiasa digentos. Seungit kopi isuk. Dina dinten usum semi, buka sadaya jandéla di bumi anjeun. Seuseup heula tina botol Coke. Nanging, leres-leres henteu aya anu langkung saé tibatan kaluar tina pancuran sareng nyekel anduk lemes anu seger janten garing. Aya anduk anu tiasa salamet, sareng aya anduk anu tiasa ngajantenkeun anjeun hirup. Upami anjeun pikir éta mangrupikeun kaleuleuwihan, maka anjeun mangrupikeun salah sahiji jalma anu henteu acan masihan ka diri anjeun implengan anduk khusus ieu.
Ngubaran kaulinan anduk nganggo anduk anu matak anjeun pantes hartosna anjeun terang yén kahirupan aya di luar jangkauan anduk kaén terry dasar. Entong sopan ka Terry lawon! Nanging, nalika anjeun ngamimitian diajar kaunggulan sareng kalemahan katun Turki sareng kaén microfiber, detilna masih jelas. Salaku conto, anjeun henteu hoyong nganggo anduk mandi microfiber saatos mandi. Sabenerna, hayu urang ngarecah:
Janten mana anu paling saé pikeun anjeun? Nya, ieu rasa sareng udagan. Anjeun tiasa ngahémat dunya hiji anduk awi sakaligus, atanapi nganggo anduk nyerep anu gampang dibungkus pikeun hiking, atanapi nganikmati serat méwah Turki anu panjang sareng euyeub. Ieu 10 karesep anjeun kedah parios.
Abdi resep anduk waffle. Ieu anu paling luhur diantarana. Saha waé anu kalibet dina Home Fabric ™ terang Brooklinen mangrupikeun hiji hal, tapi anduk super lemes na anu anjeun pikahoyong. Lemes sareng hampang, didamel tina katun Turki, sareng super garing-garing. Hatur nuhun kana pola waffle, penampilanna beresih sareng rapih, sareng gaya na unik. Komo deui, upami anjeun kantos nganggo anduk waffle sareng hariwang ngeunaan kamungkinan kejang kusabab kabel pulas anu panjang, punten tong hariwang. Desain Brooklinen katingalina awét pisan.
Kadang-kadang anu anjeun kedah lakukeun nyaéta nuturkeun aturan. Éta anu dibawa anduk mandi Salju sacara klasik: bodas, ageung, nyerep, sareng lemes. Teu aya ribut-ribut di dieu, tapi Snowe parantos mendakan jalan pikeun maksimalkeun kasederhanaanna ku nyoko kana desain anduk dasar sareng ningkatkeunna ku lawon super lemes anu tiasa dikumbah tanpa pelembut lawon atanapi agén kimia khusus. Nyatana, cara anu pangsaéna pikeun nyeuseuh saderhana mungkin. Hayu katun high-end ngalakukeun sésana.
Maksad abdi, ieu geulis, leres? Ieu mangrupikeun prosés anu lengkep, anu hartosna anjeun kedah diurus. (Kanggo referensi, sadaya jelema kedah ngagaduhan dua anduk mandi, dua anduk, sareng dua baju sepiring. Ieu mangrupikeun aturan anu saé.) Pikeun anu resep anduk mandi beurat, hal-hal ieu leres-leres naraka Sakumaha beuratna. Anu langkung penting, ieu mangrupikeun pilihan organik anu nyumponan sarat étika tina prosés produksi dugi ka gajih anu dibayar perusahaan ka padamel. Leres, ieu mangrupikeun produk anu mahal, tapi anjeun tiasa terang ti mimiti dugi ka akhir yén Boll sareng Cabang ngajantenkeun produk dina ranté produk aman. Kaasup pepelakan.
Bagéan kuring hoyong ngalungkeun anduk ieu kana mesin penghancur kai sareng ningali naon anu kajantenan. Tangtosna, éta ukur bagian ti kuring, sabab kuring terang kumaha penghasil kai damel, tapi éta ngan ukur tiasa disebatkeun yén anduk parasut anu paling narik kuring. Andukna ogé didamel tina katun Turki, sareng karaosna rinci pisan dina desain sareng tampilan, sareng garis na tetep modéren. Ieu anduk luhur, anjeun tiasa ngagaleuh sababaraha sareng nyimpen kanggo waktos anu lami.
Maksad abdi… [anduk isyarat]. Ieu adegan bodo sadayana, sanés? Pikeun anu milari parobihan anu lengkep, kantong mandi 17 lembar ti Riley Home mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. Ieu mangrupikeun sisipan pikeun dua jalma anu leres-leres hoyong ngubaran dirina nyalira: anduk mandi (jelas nalika anjeun badé dibungkus ku kepompong saatos mandi), anduk mandi, anduk sareng tisu piring. Duh, aya tikar mandi. Anjeun resep nonton na. Iwal ti alas mandi, sadayana didamel tina katun nol-pulas, anu hartosna moal aya kacamatan atanapi halangan. Selimut ieu didamel supados tiasa tetep lemes (atanapi caket kana éta) teu paduli sabaraha dinten anjeun ngumbah.
Hayu, hippie kuring. Hayu urang bungkus ku anduk awi anu lemes sareng lestari sareng waspada kana planét anu runtuh di sakitar urang. Awi anu dianggo (sakitar 70% tina eusi anduk) sanés ngan ukur tumuh langkung gancang tibatan katun, tapi ogé héran lemes? Ayeuna, aya anduk sanés dina daptar ieu anu tiasa janten nyerep edan atanapi anduk super mewah, tapi tong bobo kana anduk ieu, éta cukup lemes, nyerep sareng mewah pisan. Éta ngan ukur ngagaduhan kauntungan tambahan pikeun terang yén anjeun ngalakukeun naon-naon pikeun ngirangan ayana anjeun di dunya. Ayeuna, hayu urang sadayana kéngingkeun anduk sareng ngahémat cai sasarengan.
Sakumaha urang terang, Brittany Murphy sareng pilem "Uptown Girls" (Uptown Girls) ngenalkeun konsép katun Mesir pikeun perhatian masarakat di 2003, tapi di juru na, lawon ieu parantos langkung ti 100 taun. Sejarah. Lawon lemes ieu cocog pisan sareng anduk mandi-éta nyerep pisan, tapi éta garing langkung laun tibatan katun Turki-dua bahan ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun novice (sareng harga terjangkau). Dihasilkeun ku Bodas Klasik, kasadiaan dina Amazon ngajantenkeun pengiriman barang gampang.
Aya aturan di kulawarga urang anu ngalarang pasangan kuring teu asup ka West Elm, kusabab kami henteu di kelas menengah luhur sareng anjeunna henteu gaduh rasa nahan. Tapi nalika anjeun ningali anduk ieu dina harga anu lumayan, sesah henteu tahan sareng anjeunna. Kami sering asup kana jebakan ngan ngeusian bumi urang ku hal-hal sareng henteu mendakan cara pikeun nyebatkeun gaya urang nyalira, tapi anduk katun organik ieu nambihan tingkat rasa sareng ngajantenkeun kamar mandi anjeun langkung dipersonalisasi. Sareng aranjeunna dihasilkeun sacara berkelanjutan. Iraha aya anu nyarios: "Sial, kuring resep anduk seni indah ieu", ieu jelas koméntar anjeun.
Entong titingalian panon kana pilihan IKEA, saolah-olah anjeun henteu kantos gaduh méja anu disebat "Lafkafraafka". Jalma resep ngadamel bantosan ageung di IKEA, tapi alesan naha pangecér Éropa aya sareng ngajaga hubungan jangka panjang sapertos di dieu nyaéta kusabab anjeun tiasa kéngingkeun barang beurat kalayan harga anu murah. Ku alatan éta, anduk mandi Salviken tiasa dianggo pikeun total 13 rambut boneka. Salah sahiji unggeuk kuring nyaéta kaén Terry. Anduk ieu nyerep, beurat, sareng awét. Desain struktur waffle ngajantenkeun anduk katingal langkung saé tibatan anu anjeun pikirkeun. Naha ieu berita saé? Sanaos anjeun néwak budak goréng ieu mangtaun-taun, aranjeunna gampang diganti. Upami teu aya anu sanés, punten tinggalkeun waé pikeun pangguna anu dianggo.


Pos waktos: Mar-22-2021