Kahirupan Hotel Linen

Mimiti, kahirupan linen hotél
Linen anu dianggo di hotél ngagaduhan umur hirup anu tangtu. Maka, salian ti nyeuseuh normal tina bahan katun, kamar cuci hotél ogé kedah ngajaga seprei supados manjangan umur jasa. Upami dianggo teuing, bakal aya ruksakna serius ka sprei, sareng nempatkeunana bakal mangaruhan kualitas jasa hotél.
Kadua, kumaha leres ngendalikeun limbah linen hotél
1, pamakean detérjen anu leres, pikeun nangkep waktos sareng suhu anu wajar, pikeun ngartos ciri dasar tina detérjen sareng panggunaan metode, ngaleungitkeun sésa-sésa klorin résidu sareng agén panyabut klorin, sareng nétralisir nétralisir sésa alkali;
2, pikeun nyingkahan hotél langsung kontak langsung sareng bahan kimia anu ngandung asam atanapi korosif anu kuat;
3, pikeun ngalaksanakeun padamelan anu saé sateuacan diklasifikasikeun tina damel nyeuseuh, kalebet jinis kaen sareng pamisahan puing;
4. Ngumpulkeun sareng ngangkut prosés linen kedah ati-ati pikeun nyegah polusi sékundér sareng ngahaja ngahaja;
5, pikeun nyingkahan "panggunaan kacapean", nyaéta nyeuseuh dinten anu sami sababaraha kali sapoé, janten bakal terus ngagancangkeun réduksi umur sepuh. Urang kedah kéngingkeun waktos istirahat sapinuhna, sahenteuna 24 jam atanapi langkung, nyaéta, saatos nyeuseuh, nyandak cuti, nganggo deui énjingna;
6, pamariksaan rutin tina mesin pikeun nyegah polusi sekundér sareng karusakan buatan manusa, nyeuseuh beban kedahna pas (80% ~ 85%), seueur teuing atanapi sakedik pangaruhna kana darajat nyeuseuh sareng lecet tina linen;
7. Sateuacan operasi nyeuseuh, mesin kosong kedahna dipariksa pikeun sagala runtah anu seukeut sareng beusi anu tinggal dina mesin;
8, pikeun ngalakukeun klasifikasi padamelan anu hadé tina linen hotél anu lami sareng énggal, kakuatan énggal anu énggal sareng lami anu panjang dehidrasi waktosna ogé kedah béda.


Pos waktos: Jan-20-2021