Kumaha carana milih linen hotél

Tempat tidur hotél, nyaéta linen, beuki janten kabutuhan sapopoé anu penting dina perjalanan bisnis jalma. Kalayan ningkatna standar hirup matéri jalma sareng parobahan konsép konsumsi, kamar tidur hotél langkung-langkung dina ngudag kaéndahan alam, nyorot ka pribadi, meryogikeun kapraktisan sareng apresiasi. Kusabab tempat tidur hotél dina panggunaan hubungan langsung sareng kulit manusa, ku alatan éta, kualitas produkna, henteu ngan ukur patali sareng kualitas bobo jalma, bahkan mangaruhan kaséhatan sareng kasalametan awak manusa.
1. bubuka produk
Tempat tidur hotél (nyaéta linen) ngarujuk kana panggunaan barang-barang pikeun jalma pikeun beristirahat sareng bobo, peran utami nyaéta insulasi tiis, hiasan, parindah sareng antifouling, sareng sajabana .. Biasa digunakeun utamina dumasarkeun kana bahan tekstil salaku bahan baku saré , sapertos sprei, tutup selimut, inti selimut, sprei, seprei, topi ranjang, anduk bantal, bantal (kalebet bantal bantal, inti bantal), bantal, tutup bantal, simbut, selimut anduk, jaring reungit, sareng sajabana kana séri polos, séri percetakan, séri bordir, séri jacquard sareng séri benang-dyed ku desain lawon sareng warna na. Salaku tambahan, numutkeun jinis pangeusi, bobo ogé tiasa dibagi kana parabot tempat tidur anu diisi serat alami (sapertos selimut, wol, sutra, sareng sajabana), serat tempat kimia anu dieusi sareng tempat tidur hotél diisi handap.
Kadua, pilih sareng anggo tip
2. Tips kanggo ngagaleuh
Dina raraga mésér tempat tidur hotél anu séhat, aman sareng nyaman, disarankeun pikeun konsumén milih tina sababaraha hal ieu:
(1) Identitas mérek
Idéntitas mérek mangrupikeun salah sahiji rujukan penting pikeun konsumén pikeun mésér tempat tidur hotél. Konsumén dina mésér produk mimiti tiasa ningali identitas mérek pikeun ngaidentipikasi pro sareng kontra produk, kontén idéntitas produk mérek perusahaan terkenal parantos lengkep. Upami produk éta henteu ngagaduhan mérek mérek, atanapi eusi logo mérekna henteu lengkep, henteu standar, teu akurat, atanapi ostentatious, perlu mésér kalayan ati-ati. Salaku perusahaan linen payun di Cina, Angin Alami Jiangsu parantos ngical produkna di bumi boh di luar negeri saatos 20 taun hujan sareng hujan. Ayeuna, éta parantos janten mérek unggulan dipercaya ku industri hotél. Di mangsa hareup, angin alami bakal terus fokus kana pangwangunan mérek sareng teras ngalih ka jalan dina nyiptakeun mérek terkenal di jero sareng luar negeri.11
(2) Penampilan
Nalika milih produk ranjang hotél, kedah dipariksa kalayan ati-ati, naha permukaan lawonna lemes sareng seragam, tekstur halus; Naha percetakanana jelas sareng ngagurilap; Naha garis jahitna lempeng, naha kelimna polos; Sagala jinis asesoris, bahan, sapertos ritsleting lancar, kancing lemes, naha keusikanna lemes sareng seragam tanpa kokotor, sareng sajabana. Dina pamilihan warna, pantes pikeun milih warna anu hérang, sahingga kontén formaldehida, warna fastness, pewarna amina karsinogenik karbohidrat ngaleungitkeun résiko standar bakal kirang, upami anjeun kedah milih tempat tidur hotél poék, anjeun tiasa nganggo serbet dina nyetak atanapi ngagosok permukaan sababaraha kali, upami warnina atra, éta nunjukkeun yén warna fastness produk anu goréng. Linen anu dihasilkeun ku angin alami Jiangsu nganggo bahan anu ramah kulit, ngahontal nol fluoresensi sareng enol formaldehida, anu ngan ukur nunjukkeun warna alami tina sprei. 318 benang dihijikeun sacara teratur sareng rapi, nyandak sentuhan lemes tina satin. Kalayan prosés twill kapadetan tinggi, permukaan lawon langkung élastis, sareng listrik statik sareng pilling ditolak, supados ngahontal hirup bobo anu nyaman.1
(3) bau
Konsumén nalika milih sareng mésér, tiasa bau, upami bau bau, ngagaduhan zat kimia sapertos formaldehida sigana bakal tetep, langkung saé henteu mésér. Utamana dina mésér anti nyusutan, anti kisut, lemes, datar sareng produk panungtung anu kedah ati-ati.
Salaku tambahan, kualitas produk perusahaan mérek terkenal sareng mall balanja biasa lumayan dijamin, janten disarankeun yén konsumén mésér di mal balanja biasa atanapi di toko eksklusif perusahaan mérek terkenal. Saatos ngagaleuh atanapi dina prosés panggunaan, upami aya mamang ngeunaan kualitas produk, anjeun tiasa konsultasi sareng departemen pengawasan kualitas produk, asosiasi konsumen atanapi departemén anu aya hubunganana. Produksi angin alami Jiangsu produk ranjang linen sareng bahan hipu, henteu nambihan bahan kimia anu toksik sareng ngabahayakeun, sateuacan ngantunkeun pabrik sadayana liwat pamariksaan standar nasional, nyandak anjeun pangalaman anu raos.


Waktos Post: Mar-18-2021