Warta

  • Kawih anduk

    Aya sababaraha kabagjaan leutik dina kahirupan anu teu tiasa digentos. Seungit kopi isuk. Dina dinten usum semi, buka sadaya jandéla di bumi anjeun. Seuseup heula tina botol Coke. Nanging, leres-leres henteu aya anu langkung saé tibatan kaluar tina pancuran sareng nyekel anduk lemes anu seger janten garing. Aya pikeun ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih linen hotél

    Tempat tidur hotél, nyaéta linen, beuki janten kabutuhan sapopoé anu penting dina perjalanan bisnis jalma. Kalayan ningkatna standar hirup matéri jalma sareng parobahan konsép konsumsi, tempat tidur hotél langkung seueur dina ngudag kaéndahan alam, ...
    Maca deui
  • Kahirupan Hotel Linen

    Mimiti, umur kaén hotél Hotel linen anu dianggo di hotél ngagaduhan jangka hayat anu tangtu. Maka, salian ti nyeuseuh normal tina bahan katun, kamar cuci hotél ogé kedah ngajaga seprei supados manjangan umur jasa. Upami dianggo seueur teuing, bakal aya bendungan serius ...
    Maca deui
  • Beda antara soang handap sareng bebek handap

    Ngeusian produk handap biasana dibagi kana soang bodas handap, soang abu handap, bebek bodas handap, bebek abu handap, soang campuran handap sareng bebek handap. Dina hal kahaneutan, soang turun langkung saé tibatan bebek turun. Sacara umum, volume serat soang handap langkung ageung tibatan serat bebek ...
    Maca deui
  • Kumaha nyeuseuh duvet hotél

    Aya dua jinis duvets hotél. Salah sahijina nyaéta duvet handap sareng anu sanésna nyaéta polyfiber comforter atanapi quilt. Pangeringan atanapi pangumbahan mesin umumna henteu disarankeun pikeun nyeuseuh duvets, sabab dua cara ngumbah ieu tiasa ngarusak lawon atanapi ngeusian kualitas pérak. Ku alatan éta, duvet anu pangsaéna ...
    Maca deui