Anduk mandi lalaki sareng awéwé téh katun murni lemes sareng raoseun

Pedaran pondok:

Ukuran biasa sareng beurat anduk mandi
Anduk mandi: 70 * 140 500g / 550g 75 * 150cm 550g / 600g 80 * 150cm 600g / 650g
Conto gambar
Kisaran harga bodas: 1,99 $ ~ 3.99 $ Harga unggal produk bakal turun naek, sareng anduk anu dicét dina warna sareng logo sanésna hargana 0,5 $
Warna, ukuran, sareng beurat dina atribut


Detil Produk

Tanda Produk

warna ngarobih, ukuran sareng beurat

anduk leungeun: 35 * 70cm 140g / 150g 35 * 75cm150g / 160g 40 * 70cm 160g / 180g 45 * 75cm 160g / 180g / 200g
anduk mandi: 70 * 140 500g / 550g 75 * 150cm550g / 600g 80 * 150cm 600g / 650g
kamar mandi: 45 * 75cm 350g / 400g 50 * 80cm 350g / 400g / 450g
kamar mandi: 45 * 75cm 350g / 400g 50 * 80cm 350g / 400g / 450g

我
Bahan 100% Katun 16s, 21s / 2, 32s / 2
gaya Jacquard Twill Polos Dobby Belang wates dobby
Karajinan Anyaman Handmade Dijait
ciri Gancang-Garing Perawatan kulit, gelung lemes sareng lemes Awét, bisa diseuseuh, dipaké deui  Anti baktéri alam, teu bau   Super nyerep
Jumlah urutan minimum 300 pcs
harga anduk raray 0,39 $ ~ 0.99 $ anduk leungeun 0,39 $ ~ 1,59 $ anduk mandi 1,99 $ ~ 3,99 $ tikar mandi 1,99 $ ~ 2,99 $ Anduk dicelup tiasa leres ditambihkeun 0,5 ~ 1 $ unggal
Tanggal pangiriman 15 dinten ~ 35 dinten Sampel 3 ~ 5 dinten
Palabuan laut Shanghai
Ngepak Karton Kantong anyaman Waterfroof Kantong poli

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •