Bantal microfiber hotél méwah

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur: lawon: 100% Katun 233TC ngeusian: 1.33D micofiber Desain gussét pitur modis sareng méwah gaya Jahitan dobel sareng piping nguatkeun bantal Microfiber handap-alternatip ngajantenkeun anjeun bobo dina méga lemes

Detil Gancang
Ngaran Produk Bantal microfiber
Ngeusian Bahan microfiber
Lawon luar handap lawon buktina
Warna Warna Disaluyukeun
Ukuranna 40 * 70cm 45 * 75cm 50 * 80cm 50 * 85cm atanapi ukuran khusus
beurat 900g ~ 1350g atanapi beurat khusus
MOQ 300 pcs

Panjelasan Produk

Luxury hotel microfiber pillow (3)

Luxury hotel microfiber pillow (3)

Luxury hotel microfiber pillow (3)

Bobo di betah
Fungsi semikonduktor bantal serat sanés ngan ukur tiasa ngahasilkeun ion négatip, tapi ogé ngamajukeun sirkulasi getih dina raray, uteuk, taktak sareng beuheung, ningkatkeun metabolisme kulit, sareng ngabantosan bobo.

Bahan alus teuing

Deukeut ka lawon luar, kami nganggo lawon anu henteu ditenun pikeun nyegah keusikan na kaluar
The microfiber 1.33D fiiling nyaéta sapertos perasaan handap
Logo khusus emboridery nyorotkeun selera anjeun
Nalika anjeun bobo dina éta anjeun tiasa ngaraosan dukungan sareng kanyamanan
Kaunggulan:
Fungsi semikonduktor tina 1 serat bantal henteu ngan ukur tiasa ngahasilkeun ion négatip, tapi ogé ngamajukeun sirkulasi getih tina raray, uteuk, taktak sareng beuheung, ningkatkeun metabolisme kulit sareng ngabantosan bobo.
2 bantal serat kalayan kapasitas adsorpsi anu kuat, sareng kamampuan deodorisasi. Éféktif meringankeun teu ngarareunah awak disababkeun ku ngaroko sareng mabok.
3 serat bantal pelepasan unik sipat fisik infra red jauh, sirah baseuh sores gaduh perlakuan sareng pencegahan anu langkung saé, tiasa ngagaduhan peran anu positip dina pencegahan sareng pangobatan spondylosis serviks.
4 ngaleungitkeun bau sakuringeun, kana baseuh kesang, ngajaga cangkéng deui beuheung taktak nyaman, promosikeun sirkulasi getih.
Ayeuna, urang gaduh pabrik spinnery nyalira, pabrik anyaman, pabrik pewarna, pabrik jahit, pabrik anduk sareng pusat QC anu propésional. Sistem Kontrol Kualitas anu ketat ngadalikeun unggal aspek produksi, anu tiasa mastikeun kualitas pangsaéna sareng jasa pangsaéna pikeun klien kami. Kami gaduh dilayanan seueur hotél bintang lima sareng gaduh reputasi anu saé pikeun kualitas produk kami. Ayeuna, wilujeng mésér atanapi produk borongan sareng pabrik urang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •