Ngajual Panas pikeun Cina Hotel Linen Suplier Angin alami Brand California King Bedsheets Baring Set 4 PCS

Pedaran pondok:

Ukuran: tunggal, ganda, ratu, raja, raja makan siang atanapi ukuran khusus
Kisaran harga : bodas 15,99 ~ 35,99 $ / sét
dicelup 19.99 ~ 46.99 $ / set,
Numutkeun kana warna sareng sulaman, ningkatkeun harga ku 1 ~ 2 $, hargana turun-naek
Warna, ukuran, sareng beurat dina atribut kalebet kustomisasi: ukuran khusus / cu


Detil Produk

Tanda Produk

Parusahaan urang nempatkeun tekenan kana manajemén, bubuka tanaga berbakat, sareng pangwangunan gedong padamelan, nyobian pisan pikeun ningkatkeun kualitas sareng kasadaran tanggung jawab anggota staf. Perusahaan urang hasil ngahontal Sertifikasi IS9001 sareng Sértipikasi CE Éropa ngeunaan Jual Hot kanggo Cina Hotel Linen Supplier Angin alami Merk California King Bedsheets Bedding Set 4 PCS, Kanggo inpormasi anu langkung lengkep sareng kanyataan, pastikeun anjeun ulah hoream ngahubungi kami. Sadaya patarosan ti anjeun panginten tiasa dipihormat pisan.
Parusahaan urang nempatkeun tekenan kana manajemén, bubuka tanaga berbakat, sareng pangwangunan gedong padamelan, nyobian pisan pikeun ningkatkeun kualitas sareng kasadaran tanggung jawab anggota staf. Perusahaan urang hasil ngahontal Sertifikasi IS9001 sareng Sertifikasi CE Éropa tinaChina Baring Set sareng Bedsheets Bedding Set harga, Solusi kami gaduh standar akréditasi nasional pikeun anu ngalaman, hal-hal kualitas premium, nilai terjangkau, disambut ku jalma-jalma di sakumna dunya. Barang dagangan kami bakal teras-terasan ningkat dina tatanan sareng ngarep-ngarep kerjasama sareng anjeun, Sabenerna kedah salah sahiji barang ieu dipikaresep ku anjeun, punten wartosan. Kami bakal resep pisan nyayogikeun anjeun kuotasi tina nampi spesifikasi anu jero.
Mewah Bordir Seprei Lembar Cover Duvet Bedding Set Émbaran Perusahaan Fokus PUSAT dina unggal détail Sértip Penjualan & Layanan Tim Packaging & Pengiriman Kumaha ngahubungi kami Kirimkeun panjelasan rinci anjeun dina belows pikeun sampel gratis, klik "kirim" ayeuna.

Detil Gancang
Ngaran Produk set seprei
Warna Warna Disaluyukeun
Ukuranna tunggal, ganda, ratu, raja, raja dahar peuting atanapi ukuran khusus
MOQ 300 Sét
Pamakéan Hotél Bumi
Desain Narima Desain Disaluyukeun
Kauntungannana Palayanan Profesional
tempat asalna jiangsu, Cina

Panjelasan Produk

Kauntungannana

1. Panutup quilt kapas murni ngagaduhan hibroskopisitas sareng dehumidifikasi. Serat katun nyerep Uap tina hawa kalayan kadar uap 8-10%, janten aranjeunna raoseun lemes sareng raoseun nalika kontak sareng kulit manusa. Sareng nalika kalembaban serat katun ageung teuing, suhu sakitar luhurna, cai dina serat katun bakalan ngejat, sahingga serat katun kanggo ngajaga kaayaan kasaimbangan cai, janten masarakat ogé bakal raoseun.
2. Katun quilt murni ngagaduhan pelestarian kahaneutan anu saé. Kusabab serat katun éta sorangan ngagaduhan ciri porositas sareng élastisitas anu saé, janten bakal aya seueur hawa anu disimpen di antara serat katun, sareng hawa mangrupikeun konduktor anu goréng tina panas sareng listrik, janten bahan katun ngagaduhan pelestarian kahaneutan anu saé.
3, panutup quilt katun murni ngagaduhan résistansi panas anu tangtu. Ékspériménna ngabuktikeun yén dina kaayaan 110 ℃, ngan ukur bakal nguapkeun uap permukaan quilt katun, sareng moal ngaruksak selimutna nyalira, anu lengkep ngabuktikeun yén quilt cotton ngagaduhan résistansi panas anu tangtu.
4, katun quilt murni ogé tahan résistansi alkali, bisa dicuci sareng awét. Sakumaha urang sadayana terang, bubuk cuci anu biasa dianggo nyaéta basa, quilt cotton murni ngagaduhan anti alkali, tiasa mastikeun yén dina larutan basa, serat katun moal rusak, anu kondusif pikeun ngumbah noda.
5, serat katun mangrupikeun serat alami, sareng kontak kulit tanpa iritasi sareng efek samping. Pamakean jangka panjang tina katun quilt murni anu nguntungkeun sareng henteu bahaya pikeun kaséhatan manusa, sareng kinerja sanitasi na saé. Perusahaan kami nekenkeun kana manajemen, pengenalan tanaga berbakat, sareng pangwangunan gedong pagawé, nyobian pisan ningkatkeun kualitas sareng kasadaran tanggung jawab anggota staf. Perusahaan urang hasil ngahontal Sertifikasi IS9001 sareng Sértipikasi CE Éropa ngeunaan Jual Hot kanggo Cina Hotel Linen Suplier Pengetahuan Alam windBrand California King Bedsheets Bedding Set 4 PCS, Kanggo langkung seueur inpormasi sareng kanyataan, pastikeun anjeun ulah hoream ngahubungi kami. Sadaya patarosan ti anjeun panginten tiasa dipihormat pisan.
Ngajual Panas pikeun China Baring Set sareng Bedsheets Bedding Set harga, Solusi kami gaduh standar akréditasi nasional pikeun anu ngalaman, hal-hal kualitas premium, nilai terjangkau, disambut ku jalma-jalma di sakumna dunya. Barang dagangan kami bakal teras-terasan ningkat dina tatanan sareng ngarep-ngarep kerjasama sareng anjeun, Sabenerna kedah salah sahiji barang ieu dipikaresep ku anjeun, punten wartosan. Kami bakal resep pisan nyayogikeun anjeun kuotasi tina nampi spesifikasi anu jero.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •