Jual panas Cina Anyar Warni cai nyerep anti slip Mat Mat

Pedaran pondok:

Ukuran: 40 * 60 cm, 50 * 80 cm atanapi ukuran khusus
Kisaran harga : 2,8-6,3 $
Warna, ukuran, sareng beurat dina atribut kalebet kustomisasi: ukuran khusus / cu


Detil Produk

Tanda Produk

Pikeun sacara konsistén ningkatkeun cara manajemén ku aturan "tulus, agamana anu hebat sareng kualitas luhur mangrupikeun dasar pangwangunan bisnis", urang sacara éksténsif nyerep inti barang anu aya hubunganana sacara internasional, sareng teras-terasan kéngingkeun dagangan énggal pikeun nyumponan kabutuhan anu mésér pikeun Jual panas Cina Anyar Warni cai anu nyerep anti slip Mat Mat, Urang ngan ukur henteu nganteurkeun kualitas luhur ka pembeli urang, tapi anu langkung penting nyaéta panyadia anu pangageungna sareng harga jual anu agrésif.
Pikeun sacara konsistén ningkatkeun cara manajemén ku aturan "tulus, agamana anu hebat sareng kualitas luhur mangrupikeun dasar pangwangunan bisnis", urang sacara éksténsif nyerep inti barang anu aya hubunganana sacara internasional, sareng teras-terasan kéngingkeun dagangan énggal pikeun nyumponan kabutuhan anu mésér pikeun Cina Mandi Mat, Yoga Mat, Kami nampi kasempetan pikeun ngalakukeun bisnis sareng anjeun sareng ngarepkeun gaduh kabagjaan dina ngalampirkeun detail barang kami. Kualitas alus teuing, harga kalapa, pangiriman tepat waktu sareng layanan diandelkeun tiasa dijamin. Pikeun langkung seueur naros anjeun anjeun kedah ulah ragu ngahubungi kami.

Pedaran Singkat: Hotel Mandi Mat 100% katun 21s / 2 ukuran khusus atanapi logo embroidey
Awét sareng tiasa diseuseuh

Detil Gancang
Logo Syarat Mésér
Ukuranna 45 * 60cm, 50 * 80cm atanapi ukuran khusus
Beurat 350g, 400g, 450g atanapi beurat ngarobih
Warna Warna Disaluyukeun
MOQ 300 pcs
tempat asalna jiangsu, Cina
Pamakéan Kamar Mandi

Bahan alus teuing

Serat poliéster 100%
Gaduh kamampuan kuat nyerep uap tikar serat Poliéster, pikeun memaksimalkeun nyerep uap, éta kusabab serat ngagaduhan imbitisi cai anu kuat, bahkan dina kaayaan normal, serat tiasa nyerep uap cai dina hawa。

Résistansi tahan
Susunan tékstur anu saé, henteu ngan ukur éndah, tapi ogé nyegah anjeun nyelip dina kamar mandi, pikeun mastikeun kasalametan anjeun. Pola tiasa ngarobih sesuai sareng karesep anjeun

.WPS图片-修改尺寸WPS图片-修改尺寸(1)1

Panjelasan Produk

MATS kamar mandi urang tiasa disesuaikan dina warna, ukuran sareng beurat anjeun nyalira. Anjeun tiasa nambihan logo anjeun nyalira. Tikar kamar mandi utamina dianggo di kamar mandi, bak mandi, toilet sareng tempat sanésna, kalayan pangaruh anti-selip anu saé. Tikar lantai di kamar mandi atanapi wc. Tujuanana nyaéta pikeun nyegah jalma murag tina kaayaan leueur. Seueur jalma mikir yén kamar mandi ngan ukur ngagolérkeun téhel keramik anu leueur, batu tiasa tahan cai, nyegah leueur, saleresna payun, nyatana seueur ubin lantai sanés leres-leres nyegah pangaruh leueur, sakali saatos ubin keramik dina cai, bakal turunna seukeut dina koefisien gesekan, gampang dieunakeun, janten kanggo milih bahan antiskid lantai kamar mandi, mat mandi leres-leres pilihan anu pangsaéna. Mandi anti slip slip tiasa gaduh pangaruh anti slip hébat, nempatkeun mat anti slip slip di kamar mandi tiasa mastikeun kasalametan anjeun teguh, henteu sieun dieunakeun. Hususna pikeun sepuh atanapi kulawarga barudak, pamandian khusus "anti slip slip" langkung penting.

Pikeun sacara konsistén ningkatkeun cara manajemén ku aturan "tulus, agamana anu hebat sareng kualitas luhur mangrupikeun dasar pangwangunan bisnis", urang sacara éksténsif nyerep inti barang anu aya hubunganana sacara internasional, sareng teras-terasan kéngingkeun dagangan énggal pikeun nyumponan kabutuhan anu mésér pikeun Hot-jual China New Colourful Mat Mat, Urang ngan ukur henteu nganteurkeun kualitas luhur pikeun pembeli kami, tapi anu langkung penting nyaéta panyadia pangageungna sareng harga jual agrésif.
Hot-jual Cina Mandi Mat, Yoga Mat, Kami nampi kasempetan pikeun ngalakukeun bisnis sareng anjeun sareng ngarepkeun gaduh kabagjaan ngalampirkeun detil langkung lengkep ngeunaan barang-barang kami. Kualitas alus teuing, harga kalapa, pangiriman tepat waktu sareng layanan diandelkeun tiasa dijamin. Pikeun langkung seueur naros anjeun anjeun kedah ulah ragu ngahubungi kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •