Gugatan opat sapotong

Pedaran pondok:

Ukuran: tunggal, ganda, ratu, raja, raja makan siang atanapi ukuran khusus
Kisaran harga : bodas 15,99 ~ 35,99 $ / sét
dicelup 19.99 ~ 46.99 $ / set,
Numutkeun kana warna sareng sulaman, ningkatkeun harga ku 1 ~ 2 $, hargana turun-naek
Warna, ukuran, sareng beurat dina atribut kalebet kustomisasi: ukuran khusus / cu


Detil Produk

Tanda Produk

Mewah Bordir Seprei Lembar Cover Duvet Baring Set Émbaran Perusahaan Fokus PUSAT kana unggal détail Sértip Penjualan & Layanan Tim Packaging & Pengiriman Kumaha ngahubungi kami Kirimkeun panjelasan rinci anjeun dina belows pikeun sampel gratis, klik "kirim" ayeuna.

Detil Gancang
Ngaran Produk set seprei
Warna Warna Disaluyukeun
Ukuranna tunggal, ganda, ratu, raja, raja dahar peuting atanapi ukuran khusus
MOQ 300 Sét
Pamakéan Hotél Bumi
Desain Narima Desain Disaluyukeun
Kauntungannana Palayanan Profesional
tempat asalna jiangsu, Cina

Panjelasan Produk

Hotel Microfiber Duvet(1)

Hotel Microfiber Duvet(1)

Hotel Microfiber Duvet(1)

Kauntungannana

1. Panutup quilt kapas murni ngagaduhan hibroskopisitas sareng dehumidifikasi. Serat katun nyerep Uap tina hawa kalayan kadar uap 8-10%, janten aranjeunna raoseun lemes sareng raoseun nalika kontak sareng kulit manusa. Sareng nalika kalembaban serat katun ageung teuing, suhu sakitar luhurna, cai dina serat katun bakalan ngejat, sahingga serat katun kanggo ngajaga kaayaan kasaimbangan cai, janten masarakat ogé bakal raoseun.
2. Katun quilt murni ngagaduhan pelestarian kahaneutan anu saé. Kusabab serat katun éta sorangan ngagaduhan ciri porositas sareng élastisitas anu saé, janten bakal aya seueur hawa anu disimpen di antara serat katun, sareng hawa mangrupikeun konduktor anu goréng tina panas sareng listrik, janten bahan katun ngagaduhan pelestarian kahaneutan anu saé.
3, panutup quilt katun murni ngagaduhan résistansi panas anu tangtu. Ékspériménna ngabuktikeun yén dina kaayaan 110 ℃, ngan ukur bakal nguapkeun uap permukaan quilt katun, sareng moal ngaruksak selimutna nyalira, anu lengkep ngabuktikeun yén quilt cotton ngagaduhan résistansi panas anu tangtu.
4, katun quilt murni ogé tahan résistansi alkali, bisa dicuci sareng awét. Sakumaha urang sadayana terang, bubuk cuci anu biasa dianggo nyaéta basa, quilt cotton murni ngagaduhan anti alkali, tiasa mastikeun yén dina larutan basa, serat katun moal rusak, anu kondusif pikeun ngumbah noda.
5, serat katun mangrupikeun serat alami, sareng kontak kulit tanpa iritasi sareng efek samping. Pamakéan jangka panjang tina katun quilt murni anu manpaat sareng henteu bahaya pikeun kaséhatan manusa, sareng kinerja sanitasi na saé.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •