FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Kumaha kuring kéngingkeun conto pikeun mastikeun kualitasna?

Punten pasihkeun persis komposisi, konstruksi, kapadetan, lebar ogé ngarengsekeun lawon ka kami.
Urang tiasa nurutkeun spésifikasi anjeun masihan anjeun sampel.
Anjeun tiasa ngirim kami sampel, urang tiasa numutkeun sampel anjeun masihan anjeun sampel counter.

Naon waktos Pangiriman kanggo conto?

 Sampel ayeuna 1-3 dinten, ngarobih sampel 7-15 dinten kerja.

Express mana anu anjeun sering dianggo pikeun ngirim sampelna?

Kami biasana ngirimkeun sampel ku TNT, UPS, FEDEX, EMS, DHL atanapi SF.

Kami desainer, Dupi anjeun ngabantosan kuring pikeun ngahasilkeun sampel anu kami rancang?

Misi kami pikeun ngabantosan konsumén pikeun suksés. Janten wilujeng sumping upami urang tiasa ngabantosan anjeun méréskeun masalah sareng ngajantenkeun desain anjeun janten leres.

Dupi anjeun tiasa ngadamel layanan OEM atanapi ODM?

Leres. Urang tiasa nampi jasa OEM. Ogé kami gaduh tim desainer urang nyalira. Janten wilujeng sumping pikeun milih produk ODM kami.

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Kami pabrik sareng fokus kana tékstil ampir 20 taun anu tiasa mastikeun kualitas pangsaéna sareng jasa anu paling stabil pikeun klien kami.