Taros Kami

Jiangsu Alam Angin Tekstil Co., Ltd.

Alamat

Gedong 21, 23, Jalan Kunshan, Taman Perintis Wétan, Zona Pangwangunan Ékonomi Hongze, Kota Huaian, Propinsi Jiangsu, Cina

Telepon

+86 152 5005 0084 

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten
Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami