BED LINEN

  • Down pillow

    Bantal handap

    Ukuran: 40 * 70cm 45 * 75cm 50 * 80cm 50 * 85cm atanapi ukuran khusus
    Beurat: 900g ~ 1350g atanapi beurat khusus
    Kisaran bantal microfiber 4,90 ~ 6.40 $ / pcs
    Ngeusian microfiber, lawon luar handap lawon buktina
    Ukuran sareng beurat kalebet kustomisasi: ukuran khusus / beurat khusus / warna khusus
    MOQ 300 pcs

  • Luxury hotel microfiber pillow

    Bantal microfiber hotél méwah

    Fitur: lawon: 100% Katun 233TC ngeusian: 1.33D micofiber Desain gussét pitur modis sareng méwah gaya Jahitan dobel sareng piping nguatkeun bantal Microfiber handap-alternatip ngajantenkeun anjeun bobo dina awan lemesna Detil Gancang nami produk Microfiber bantal ngeusian Bahan microfiber Outer lawon down proof proof Color Customized Color Size 40 * 70cm 45 * 75cm 50 * 80cm 50 * 85cm atanapi ukuran ukuran ngarobih 900g ~ 1350g atanapi beurat ngarobih MOQ 300 pcs ...
  • Pillow case

    Kasus bantal

    Ukuran: 53 * 83cm 58 * 88cm 63 * 93cm 63 * 98cm atanapi ukuran khusus
    Bergambar
    Harga kisaran bodas 1,49 ~ 3.09 $ / pcs, dicelup 1,89 ~ 6,98 $ / pcs
    Numutkeun kana warna sareng sulaman, ningkatkeun harga ku 1 ~ 2 $, hargana turun-naek
    Warna, ukuran, sareng beurat dina atribut kalebet kustomisasi: ukuran khusus / disesuaikan

  • Four-piece suit

    Gugatan opat sapotong

    Ukuran: tunggal, ganda, ratu, raja, raja makan siang atanapi ukuran khusus
    Kisaran harga : bodas 15,99 ~ 35,99 $ / sét
    dicelup 19.99 ~ 46.99 $ / set,
    Numutkeun kana warna sareng sulaman, ningkatkeun harga ku 1 ~ 2 $, hargana turun-naek
    Warna, ukuran, sareng beurat dina atribut kalebet kustomisasi: ukuran khusus / cu

  • Bed sheet

    Sepré

    Ukuran: tunggal, ganda, ratu, raja, raja makan siang atanapi ukuran khusus
    Kisaran harga bodas 4,99 $ ~ 10.99 $ / pcs, dicelup 6,99 $ ~ 19.99 $ / pcs,
    Numutkeun kana warna sareng sulaman, ningkatkeun harga ku 1 ~ 2 $, hargana turun-naek
    Warna, ukuran, sareng beurat dina atribut kalebet kustomisasi: ukuran khusus /

  • Quilt cover

    Panutup quilt

    Ukuran: tunggal, ganda, ratu, raja, raja makan siang atanapi ukuran khusus
    Kisaran harga: bodas 12.9 ~ 18.9 $ / pcs, dyeing 15.9 ~ 37.9 $ / pcs,
    Numutkeun kana warna sareng sulaman, ningkatkeun harga ku 1 ~ 2 $, hargana turun-naek
    Warna, ukuran, sareng beurat dina atribut kalebet kustomisasi: ukuran khusus / customi

  • Hotel Microfiber Duvet

    Hotél Microfiber Duvet

    Ukuran: tunggal, ganda, ratu, raja, raja makan siang atanapi ukuran khusus
    Kisaran harga:
    bebek turun quilt 36.9 ~ 89.9 $ / pcs
    soang turun 39,99 ~ 129.59 $ / pcs
    Lawon luar turun lawon buktina
    Ukuran sareng beurat kalebet kustomisasi: ukuran khusus / beurat khusus / warna khusus
    MOQ 100 PCS
    2. Bungkusan jero normal i

  • Hotel Microfiber Duvet

    Hotél Microfiber Duvet

    Ukuran: tunggal, ganda, ratu, raja, raja makan siang atanapi ukuran khusus
    Harga kisaran 14.90 ~ 28.90 $
    Ngeusian microfiber, lawon luar handap lawon buktina
    Ukuran sareng beurat kalebet kustomisasi: ukuran khusus / beurat khusus / warna khusus
    MOQ 100 PCS

  • HOTEL MICROFIBER DUVET

    HOTEL MICROFIBER DUVET

    Ukuran: tunggal, ganda, ratu, raja, raja dahar peuting atanapi ukuran khusus kisaran Harga 14.90 ~ 28.90 $ Ngeusian microfiber, lawon luar ka handap buktina Ukuran sareng beuratna kalebet kustomisasi: ukuran khusus / beurat khusus / warna khusus MOQ 100 pcs
    Lawon : 40an 100% katun lawon tahan bantal , breathable , lemes