Jubah mandi Terry jubah mandi

Pedaran pondok:

Méwah Hotel Terry Bathrob Deskripsi : jubah mandi Terry nganggo benang katun salaku bahan baku, ngajaga karakter ramah lingkungan serat. Terry na rata sareng lemes Desain saku praktis sareng merenah Desain tali ngamungkinkeun anjeun ngarobih kabugaran.


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Gancang
Logo Syarat Mésér
Warna Warna Disaluyukeun
Ukuranna S-4XL atanapi Ukuran Disaluyukeun
Beurat 900 ~ 1300g / pcs
Pakét Disaluyukeun
MOQ 100 pcs
tempat asalna jiangsu, Cina
Jenis Hotél Katun Hotel

Detil produk

Katun 100%

Taat kana pilihan katun kualitas luhur, waktos cahaya panonpoe panjang, serat katun panjang sareng fleksibel, ngajantenkeun lawon langkung lemes sareng hipu, kapasitas nyerep cai anu kuat

Pantun, kesederhanaan sareng kaanggunan

Desain saku saderhana, gampang dibawa. Desain cuff anu raoseun sareng leupas, gampang dianggo sareng lepas, santai. Dirancang kalayan taliti cangkéng sabuk, sabuk tetep anu saé pisan, supados sabukna henteu murag. Desain sabuk anu tiasa diatur, tiasa disaluyukeun numutkeun sababaraha preferensi anu béda tina bentuk awak anu béda, gampang dianggo sareng lepas landas, modis sareng éndah

Bathrobe terry bathrobe(4)

Bathrobe terry bathrobe (3)

Bathrobe terry bathrobe (3)

Kauntungannana

1. Jubah mandi katun murni kalayan nyerep cai tinggi:

Filamén dibagi kana dalapan kelopak ku téhnik flap jeruk, anu ningkatkeun luas permukaan serat sareng porositas dina lawon, sareng ningkatkeun pangaruh nyerep cai ku pangaruh nyerep inti kapiler. Nyerep cai gancang sareng garing gancang janten ciri anu luar biasa na.

2. Jubah mandi katun murni kalayan deterjen anu kuat:

Halus serat nyaéta 1/10 tina sutra sareng 1/200 rambut. Bagian silang khusus na sacara efektif tiasa néwak partikel lebu sakumaha sakedik sababaraha mikron, sareng pangaruh ngaluarkeun kokotor sareng minyak atra pisan.

3. Jubah mandi katun murni henteu nyéépkeun:

Kakuatan tinggi filamén sintétik, henteu gampang dipegatkeun, dina waktos anu sasarengan ngagunakeun metode anyaman, henteu aya puteran, teu aya ring-ring, serat henteu gampang murag tina permukaan anduk.

4, jubah mandi katun murni umur panjang:

Kusabab kakuatan microfiber, kateguhan anu kuat, maka kahirupan jasa na langkung ti opat kali kahirupan jasa anduk biasa, sababaraha kali saatos nyeuseuh henteu cacad, dina waktos anu sami, serat polimér moal ngahasilkeun hidrolisis protéin sapertos serat katun, nyaéta, saatos dianggo henteu tiis di panonpoé, ogé moal kapang, bosok, ku umur panjang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •