Tentang Kami

Factory Gate(1)

Jiangsu Natural Wind Textile Co., Ltd. didirikeun taun 2000 di Kota Huaian, Propinsi Jiangsu. Perusahaan kami khusus ngadamel sareng ngajual tékstil hotél sareng tékstil bumi diantarana: Sét Mandi - anduk mandi, anduk tangan, anduk wajah, alas mandi sareng jubah mandi sareng pelindung kasur; Suplai réstoran - baju méja, serbet, sampul korsi, gorden sareng sajabina.

Fokus kana industri linen hotél ampir 20 taun, kami parantos janten perusahaan terintegrasi Panilitian sareng Pangembangan linen hotél, Desain, Tenun, Pamasaran, Nyeuseuh, Nyéwa, Ngekspor, e-Dagang, Konsultasi sareng Manajemén Investasi Hotel. Perusahaan urang gaduh 980 karyawan sareng pabrik urang ngaliput lega 52,000 méter pasagi. Kapasitas produksi anu kuat tiasa nawiskeun jasa tepat waktos kanggo klien di panjuru dunya sareng kapasitas produksi kami nyaéta: sprei 42,000 set per bulan, bathrobes 20.000 PC per bulan, anduk 200 ton per bulan sareng kaén méja 200,000 méter pasagi per bulan.

Ayeuna, urang gaduh pabrik spinnery nyalira, pabrik anyaman, pabrik pewarna, pabrik jahit, pabrik anduk sareng pusat QC anu profesional. Sistem Kontrol Kualitas anu ketat ngadalikeun unggal aspek produksi, anu tiasa mastikeun kualitas pangsaéna sareng jasa pangsaéna pikeun klien kami.

Dina sistem manajemen ISO9001, ISO14001 sareng OHSAS18001, Jiangsu Natural Wind Co., Ltd parantos ngawangun kerjasama jangka panjang anu stabil sareng seueur kelompok terkenal di bumi sareng luar negeri: Sheraton, Westin, Hilton, Ritz-Carlton, Pullman, The Marriott Hotels & Resor, Kempinski Hotels sareng sajabina.

Taat kana konsép alam, kesederhanaan, kanyamanan sareng kaséhatan, berkembang sauyunan sareng Alam, sareng milarian silih kauntungan sareng Masarakat, Jiangsu Pengetahuan Alam Tekstil Co, Ltd bakal nyiptakeun nilai anu langkung ageung pikeun konsumén kalayan sumanget inovasi, téhnik produksi anu indah sareng jasa propésional!

WPS图片-修改尺寸3.

Bengkel

Téknologi produksi luhung sareng jasa propésional

Visi ngembangkeun urang sareng sertipikat kualifikasi

Visi pangwangunan perusahaan nyaéta mingpin industri kalayan inovasi, netepkeun patokan kalayan kualitas, sareng ngamajukeun pangwangunan sosial berkelanjutan

Poto kelompok sareng konsumén

WPS图片-拼图(1)