2021 harga borongan Cina Custom Print Logo Anduk Mandi 100% Katun Méwah Hotel anduk

Pedaran pondok:

1. Sadaya produk 100% katun. Jumlah benang pikeun anduk mandi sareng anduk wajah umumna 16s, sareng jumlah benang pikeun anduk lantai nyaéta 32an / 2 atanapi 21s / 2. Punten perhatoskeun nalika ngirim produk.
Paket jero normalna nyaéta kantong poli, sareng bungkus luarna nyaéta anyaman kantong atanapi karton. Adat istiadat


Detil Produk

Tanda Produk

Kami biasana tetep sareng prinsip "Kualitas Pikeun ngamimitian, Prestige Supreme". Kami parantos sapinuhna komitmen pikeun nawiskeun pembeli kami kalayan solusi anu saé dibanderol, pangiriman gancang sareng dukungan terampil pikeun harga grosir 2021 Cina Custom Print Logo Mandi Handuk 100% Katun Méwah Hotel Anduk, Kami parantos bakti nawiskeun téknologi pemurnian profesional sareng metode bisi anjeun!
Kami biasana tetep sareng prinsip "Kualitas Pikeun ngamimitian, Prestige Supreme". Kami parantos sapinuhna komitmen pikeun nawiskeun pembeli kami kalayan harga anu saingna dibanderol, pangiriman gancang sareng dukungan terampil pikeunCina anduk sareng anduk pikeun harga Mobil, Dina raraga minuhan sarat anu ningkat tina konsumén di bumi sareng di kapal, urang bakal teras-teras ngalaksanakeun semangat perusahaan tina "Kualitas, Kreativitas, Efisiensi sareng Kredit" sareng narékahan pikeun luhur trend ayeuna sareng modél kalungguhan. Kami ngabagéakeun anjeun pikeun nganjang ka perusahaan urang sareng damel kerjasama.
Katun Nyaman Mandi Murah Handuk Anduk Set Hotel Mandi Linen Perusahaan Inpormasi lokakarya Fokus kana unggal detil, Tembongkeun Kamar Penjualan & Tim Layanan, Pelanggan kami Bungkus & Pengiriman. Kumaha ngahubungi kami Kirimkeun inpormasi lengkep anjeun dina belows pikeun sampel gratis, klik ...

Detil Gancang
Logo Syarat Mésér
Warna Warna Disaluyukeun
Ukuranna 40 * 40 cm, 80 * 40 cm sareng 150 * 80 cm
Beurat 95g, 200g sareng 750g
Pamakéan Hotél Bumi
Barang Katun Anduk Set
Kualitas 100% Katun Eksklusif

detil produk

Hibroskopisitas alus teuing
Anduk katun murni ngagaduhan hibroskopisitas: serat katun murni ngagaduhan hibroskopisitas anu saé, dina kaayaan normal, serat tiasa nyerep Uap dina atmosfir, janten éta bakal ngajantenkeun jalma lemes sareng raoseun dina kontak sareng kulit.
Résistansi panas
Anduk katun 100% ogé tiasa gaduh kinerja anu saé dina lingkungan suhu luhur, tahan pisan, bahkan upami lingkunganna sakitar 110 ℃, lingkungan hawa anu luhur ngan ukur bakal ngabalukarkeun penguapan cai dina serat, sareng karuksakan serat henteu aya pangaruh pisan. Salaku tambahan, barang katun murni dina suhu kamar, seueur bahan kimia sapertos pewarna, bubuk cuci, detérjen sareng zat sanésna moal ngaruksak serat katun murni, janten, anduk katun murni awét pisan, umur jasa na lami pisan.

Kaséhatan
Tekstil katun 100% mangrupikeun serat alami, utamina sélulosa, kalayan sajumlah sakedik lilin sareng zat ngandung nitrogén sareng pektin. Anduk kapas murni parantos dipariksa sareng dipraktekeun dina sababaraha aspek. Lawonna henteu aya stimulasi atanapi pangaruh négatip dina kontak kulit. Éta saé pikeun kaséhatan manusa sareng henteu ngabahayakeun tiasa dianggo lami.

Panjelasan Produk

Ayeuna, urang gaduh pabrik spinnery nyalira, pabrik anyaman, pabrik pewarna, pabrik jahit, pabrik anduk sareng pusat QC anu propésional. Sistem Kontrol Kualitas anu ketat ngadalikeun unggal aspek produksi, anu tiasa mastikeun kualitas pangsaéna sareng jasa pangsaéna pikeun klien kami. Kami gaduh dilayanan seueur hotél bintang lima sareng gaduh reputasi anu saé pikeun kualitas produk kami. Ayeuna, wilujeng mésér atanapi produk borongan sareng pabrik urang. Biasana urang teraskeun sareng prinsip "Kualitas Pikeun ngamimitian, Prestige Supreme". Kami parantos sapinuhna komitmen pikeun nawiskeun pembeli kami kalayan solusi anu saé dibanderol, pangiriman gancang sareng dukungan terampil pikeun harga grosir 2021 Cina Custom Print Logo Mandi Handuk 100% Katun Méwah Hotel Anduk, Kami parantos bakti nawiskeun téknologi pemurnian profesional sareng metode bisi anjeun!
2021 harga borongan Cina Anduk sareng Anduk pikeun harga Mobil, Dina raraga minuhan kabutuhan konsumén di bumi sareng di kapal, urang bakal teraskeun semangat perusahaan "Kualitas, Kreativitas, Efisiensi sareng Kredit" sareng narékahan luhur arus tren sareng modél kalungguhan. Kami ngabagéakeun anjeun pikeun nganjang ka perusahaan urang sareng damel kerjasama.

Tampilan produk sareng Pilihan warna

bath towel
WPS图片-修改尺寸b

  • Saméméhna:
  • Teras:

  •