• Bed-sheet

Jiangsu Pengetahuan Alam Angin Tekstil Co., Ltd. didirikeun taun 2000 di Kota Huaian, Propinsi Jiangsu. Perusahaan kami khusus ngasilkeun sareng ngajual tékstil hotél sareng tékstil bumi diantarana: Sét Mandi - anduk mandi, anduk tangan, anduk wajah, alas mandi sareng jubah mandi; Baju ranjang - seprei, sampul duvet, sarung bantal, selimut, selimut, bantal sareng pelindung kasur; Perlengkapan réstoran - baju méja, serbet, sampul korsi, gorden sareng sajabina.

  • logo (1)
  • logo (2)
  • logo (3)
  • logo (4)
  • logo (5)
  • logo (6)
  • logo (7)
  • logo (8)
  • logo (9)
  • logo (10)
  • logo (11)
  • logo (12)
  • logo (13)
  • logo (14)
  • logo (15)
  • logo (16)